Megjegyzés
A jelszót email-ben küldjük el.
Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Ön kapni fog egy linket e-mailben amiben létrehozhat egy új jelszót.
Mégse
Online filmek ingyen
loading...
BRRip.HUN.SUB A Sárkány születése
A hiba jelentése

A Sárkány születése

Birth of the Dragon    

PG-13 95 min AkcióDrámaFeliratos

4.9
IMDB: 4.9/10 2,886 Szavazat:

, , , , , ,

1 win

China

2749

A hiba jelentése

A Sárkány születése:

A film története az 1970-es években játszódik. San Franciscóban járunk. Bruce Lee (Philip Ng) úgy dönt, hogy kínai harcművészetet kezd oktatni a helyiek számára. Ez a lépés azonban nem mindenkiből vált ki egyöntetű szimpátiát. Kínai harcművészeti körökben egyenesen ellenzik az egészet.

Wong Jack Man shaolin mester (Yu Xia) ezért úgy dönt, hogy ő is átutazza a tengert és elégtételt vesz a fiatal harcművészen. Úgy érzi, hogy az általa képviselt és szeretett kínai harcművészetet Bruce Lee megbecstelenítette. Wong Jack Man a saját iskolájában és saját tanítványai előtt hívja ki egy összecsapásra Lee-t. A harc pontos menete a mai napig vita tárgyát képezi. Vannak, akik úgy emlékeznek, hogy három percig tartott csupán. Míg más anekdoták szerint egy gigászi, 20-25 perces küzdelem zajlott a felek között. Egy biztos, a harcot végül Bruce Lee nyerte.

Wong Jack Man később egy újabb harcra hívta ki Bruce Lee-t, aki ezt követően már tudomást sem vett erről. A filmben a két harcművész csatáját és küzdelmét ismerhetjük meg.

A Sárkány születése
A Sárkány születése
No links available
No downloads available

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogatás!

Ha tetszett a film és elismernéd a munkánkat ,hívj meg minket egy kávéra.

Filmajánló